dimarts, 22 de desembre del 2015

Emocionario: conte per a treballar les emocions.

Aquest llibre (EMOCIONARIO) és un llibre on es descriuen quaranta dos estats emocionals. Oferix l´oportunitat (des de un punt de vista adaptat als xiquets de tres a dotze anys) de conèixer les seues emocions i parlar dels seus sentiments (fonamental per a convertir-se en adults plenament realitzats). 

Aquest llibre és un suport pedagògic elemental. Permet desenvolupar la intel.ligència emocional dels xiquets. Com afirma Goleman:

La investigació científica ha demostrat que l´autoconsciència, la confiança, l´empatia i la gestió més adequada de les emocions i impulsos pertorbadors milloren la conducta del xiquet,  i incidixen molt positivament en el seu rendiment escolar. 

Amb aquest llibre (conte) podran descobrir, identificar i diferenciar les diferents emocions, la qual cosa millorarà, per descomptat, la convivència en els centres educatius. És un material molt interessant perquè es coneguen millor a ells mateixos i als altres. L´objectiu és el creiximent personal. 

Hi ha una pàgina web amb materials per a descarregar i poder treballar-lo millor (tant en casa com a l´escola). Hi ha consells d´ús per edats, exemples reals d´ús i materials addicionals als qual podreu accedir gratuïtament.

Molt recomanable si voleu treballar emocions i intel.ligència emocional amb els vostres fills o alumnes. 
Autor:  Everaldo Coelho (YellowIcon) [LGPL (http://www.gnu.org/licenses/lgpl.html)], undefined



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada