dilluns, 23 de novembre del 2015

La comissió de convivència

Exemple part d´inciències 
La comissió de convivència, per llei, ha d´estar constituïda per membres del consell escolar. Trimestralment han de fer una avaluació de la situació de convivència al centre (incidències, etc...)

Una opció per a reforçar a aquesta comissió consistix en la creació d´una comissió de convivència dins del centre formada per professors.

Exemple per fer arribar la informació
Amb quin propòsit?: Millorar les actuacions al centre, donar suport al professorat i gestionar els casos que alteren el clima social al centre educatiu.

L´objectiu d´aquesta comissió és fer un seguiment dels casos que alteren la convivència al centre, arreplegar les incidències i prendre decisions sobre les mesures més efectives (seguint allò que s´ha establit en el pla de convivència del centre)

Aquesta comissió haurà de reunir-se com a mínim quinzenalment i, per descomptat, ser flexible si haguera qualsevol cas important que requerisca atenció immediata.

Una forma de fer arribar la informació a la comissió pot ser omplir un full d´incidències i després utilitzar la via establerta al centre perquè arribe a la comissió. D´aquesta  manera els problemes de convivència del centre es convertixen en un objectiu de millora per al centre amb una major implicación del professorat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada